Napapiirin Pikahuolto

Auton pikahuollot nopeasti ilman ajanvarausta Rovaniemellä

Tarvitsetko nopeaa ja luotettavaa auton perushuoltoa Rovaniemellä? Meiltä saat pikahuoltopalvelut kaikille automerkeille ja -malleille. Kokeneet mekaanikkomme huoltovat autosi valmistajan suositusten mukaan. Palvelemme asiakkaita saapumisjärjestyksessä arkipäivisin maanantaista perjantaihin klo 08-16.30 ilman ajanvarausta. Sijaintimme on tuttu Napapiirintie 2, 96900 Saarenkylä. Tutustu palveluihimme ja tuo autosi parhaaseen mahdolliseen huoltoon!

Epävarmuus autosi huollon tarpeesta tai haluat tietää jonon pituuden?

Pikahuoltomme huoltaa muun muassa seuraavia vikoja

Tuo autosi meille ja mekaanikkomme tarkastaa, mikä autossa on vikana. Pikahuollossa suoritettavia tehtäviä ovat esimerkiksi.

Määräaikaishuollot

Määräaikaishuollot ovat tärkeitä auton ylläpidossa. Ne sisältävät säännölliset tarkastukset, öljynvaihdot ja osien vaihdot valmistajan ohjeiden mukaan.

Moottoriöljynvaihdot

Moottoriöljynvaihto on keskeinen huoltotoimenpide, jossa vanha öljy tyhjennetään ja korvataan uudella öljyllä. Tämä pitää moottorin osat voideltuina ja suojattuina, edistäen parempaa suorituskykyä ja kestävyyttä.

Vaihteiston öljynvaihto

Vaihteiston öljynvaihto on tärkeä osa auton kunnossapitoa. Tämä toimenpide sisältää vanhan vaihteistoöljyn tyhjentämisen ja uuden öljyn lisäämisen.

Voimansiirron öljyjen vaihto

Voimansiirron öljyjen vaihto on tärkeä huoltotoimenpide, jossa vaihdetaan voimansiirron osissa käytettävä öljy. Tämä varmistaa osien optimaalisen toiminnan, vähentää kitkaa ja kulumista sekä edistää ajoneuvon sujuvaa liikkuvuutta.

Jarrupalojen, jarrulevyjen ja jarrunesteiden vaihto

Jarrupalojen ja -levyjen vaihto takaa tehokkaan jarrutuksen, kun taas jarrunesteiden vaihto ylläpitää järjestelmän toimintaa ja turvallisuutta.

Ilmastointihuolto

Ilmastointihuolto on tärkeä toimenpide auton mukavuuden ja toiminnan kannalta. Se sisältää ilmastointijärjestelmän tarkastuksen, mahdollisen huollon ja kylmäaineen lisäyksen..

Tervetuloa auton pikahuoltoon

Jos et ole varma, hoituuko autosi ongelma pikahuollossa vai tarvitseeko siihen perusteellisempaa huoltoa – ota meihin yhteyttä, autamme sinua mielellämme. Jos haluat saada etukäteistietoa Pikahuollon jonotusajasta, voit soittaa ja kysyä jonon tilannetta.

Soita meille

044 331 1234

Lähetä viesti

info@napapiirinpikahuolto.fi

Sijainti

Napapiirintie 2, 96900 Saarenkylä

Katso reittiohjeet
Avoinna: ma-pe 8-16.30