Ilmastointihuolto

Varaa aika ›

Tuo auto ilmastointihuoltoon meille Rovaniemelle

Säännöllinen huolto varmistaa ajomukavuuden ja auton asianmukaisen toiminnan.

Auton ilmastointilaite tulisi huoltaa säännöllisesti, sillä huolto vaikuttaa ajomukavuuden rinnalla merkittävästi auton toimintaan ja sen ylläpitoon liittyviin kustannuksiin. Suosittelemmekin ilmastointihuollon toteuttamista vuosittain tai vähintäänkin kerran kahdessa vuodessa ja totta kai silloin, kun epäilet ilmastoinnissa olevan vikaa.

Näistä syistä ilmastointihuoltoa ei kannata laiminlyödä

  • Jäähdytys – kun ilmastointi toimii kuten pitää, se tarjoaa tarvittavan jäähdytyksen matkustamon viilentämiseksi kesäkuumalla.
  • Puhdas sisäilma – huolto poistaa ilmastointijärjestelmästä mahdolliset epäpuhtaudet ja varmistaa, että jäähdytysnestettä on riittävässä määrin ja se on oikeanlaatuista.
  • Kosteus – ilmastointihuolto auttaa poistamaan ilmastointijärjestelmästä kosteutta, joka voi johtaa homeen ja bakteerien kasvuun laitteistossa, mikä voi taas aiheuttaa epämiellyttävän hajun auton sisätiloissa. Huolto ehkäisee tehokkaasti myös ikkunoihin ilmestyvää huurretta.
  • Lisäkustannukset – kylmäaine vähenee noin 10–15 % vuodessa, ja aineen vähäinen määrä johtaa laitteen tehon heikkenemiseen tai lopulta jopa rikkoutumiseen, mikä tarkoittaa kalliimpia korjaustoimia.

Varaa aika korjaamollemme Rovaniemelle, kun auton ilmastointihuolto on ajankohtaista. Meillä tehdään monipuoliset autohuollot, joten moni muukin asia saadaan tarpeen vaatiessa kuntoon.

Kun huollolla on hoppu, aja Napapiirin Pikahuoltoon

Öljynvaihdot, määräaikaishuollot ja muut autojen kiireellisemmät työt tehdään toisessa toimipisteessämme Napapiirin Pikahuollossa. Voit ajaa hallille ilman ajanvarausta, palvelemme asiakkaita saapumisjärjestyksessä.

Lue lisää pikahuollon palveluista ja katso tarkemmat yhteystiedot.

Napapiirin Pikahuolto ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita