Yrityksestämme

Varaa aika ›

Merkkiriippumaton autokorjaamo Rovaniemellä

Laadukas, luotettava ja toimiva – Napapiirin Autohuolto on lupaustensa arvoinen.

Autokorjaamomme on palvellut Rovaniemellä perustamisvuodesta 2013 lähtien, ja nykyisin kuulumme Bosch Car Service -ketjuun, jossa toimimme itsenäisenä korjaamona. 

Yli kymmenen vuoden ajan olemme palvelleet alueen asiakkaita monipuolisissa autohuoltotehtävissä, jotka olemme laatineet nopeasti saataville ja reiluiksi hinnoiltaan. Huollamme ja korjaamme autot aina valmistajan vaatimusten mukaan, joten autossa säilyy täysi takuusuoja. Käytämme myös alkuperäisiä tai laadultaan alkuperää vastaavia varaosia, moderneja laitteita ja totta kai tuoreinta ammattitaitoa. 

Meidät tunnetaan luotettavana monimerkkikorjaamona. Henkilöstömme on kokenutta ja koulutettua, laadukkaan työn tuntevaa. Meillä käynti on varmin tapa pitää auto hyvässä, turvallisessa kunnossa!

Napapiirin Autohuollon rinnalla voit hyödyntää toisen toimipisteemme, Napapiirin Pikahuollon palveluita – lue alta lisää.

Varaa aika ›

Kun huollolla on hoppu, aja Napapiirin Pikahuoltoon

Öljynvaihdot, määräaikaishuollot ja muut autojen kiireellisemmät työt tehdään Napapiirin Pikahuollossa. Voit ajaa hallille ilman ajanvarausta, palvelemme asiakkaita saapumisjärjestyksessä. 

Lue lisää pikahuollon palveluista ja katso tarkemmat yhteystiedot.

Napapiirin Pikahuolto ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita