Määräaikaishuolto

Varaa aika ›

Auton määräaikaishuolto Rovaniemellä

Lähestyykö määräaikaishuolto? Me hoidamme kaikkien automerkkien huollot!

Teemme määräaikaishuollot hallillamme Rovaniemellä aina valmistajan ohjeiden mukaan. Käymme läpi kaikki valmistajan listaamat huoltotoimenpiteet sekä mahdolliset ajoturvallisuuteen ja hallintalaitteisiin liittyvät tarkastuskohteet. 

Vaihdamme tarvittaessa autoosi uudet varaosat, öljyt, öljynsuodattimet sekä muut mahdolliset ilmansuodattimet – aina erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Monimerkkikorjaamona huollamme kaikki automerkit ja -mallit. 

Milloin määräaikaishuoltoon?

Huoltoväli määräytyy auton valmistajan ohjeiden mukaan. Määräaikaishuollon huoltoväli riippuu siis pitkälti autosi merkistä ja mallista, mutta yleensä se on hyvä toteuttaa joko 15 000–30 000 ajokilometrin tai 1–2 vuoden välein.

Säännöllisten määräaikaishuoltojen tarkoitus on pitää autosi kunnossa nyt sekä tulevaisuudessa. Samalla ne ennaltaehkäisevät suurempia rikkoja tai osien hajoamista varmistaen myös, että ajaminen käy turvallisesti. 

Ota yhteyttä ja varaa aika. Hoidamme myös katsastushuollot sekä monet muut huolto- ja korjaustyöt, joita autosi tarvitsee.

Kun huollolla on hoppu, aja Napapiirin Pikahuoltoon

Määräaikaishuolto onnistuu myös toisessa toimipisteessämme, Napapiirin Pikahuollossa. Siellä tehdään monet autojen kiireellisemmät työt. Voit ajaa hallille ilman ajanvarausta, palvelemme asiakkaita saapumisjärjestyksessä.

Lue lisää pikahuollon palveluista ja katso tarkemmat yhteystiedot.

Napapiirin Pikahuolto ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita