Rengastyöt ja -myynti

Varaa aika ›

Rengastyöt, renkaiden myynti ja säilytys meillä Rovaniemellä

Tarpeessa uudet renkaat, entä kuka hoitaisi renkaiden vaihdon?

Napapiirin Autohuollon puoleen voit kääntyä kaikissa rengasasioissa. Palvelemme asiakkaita mahdollisimman nopealla aikataululla, joskus jopa ajanvarauspäivänä, työtilanteestamme riippuen. Meillä on reilu hinnoittelu, ja mikäli ajoneuvolle on tehtävä muita autohuoltotöitä, ne onnistuvat vaikka samalla kertaa.

Meillä hoituvat rengastyöt, kuten

  • Renkaiden vaihto – kun on aika vaihtaa alle kesärenkaat tai talvirenkaat, ulkoista työ ripeäotteisille ammattilaisillemme.
  • Renkaiden tasapainotus – ehkäise renkaiden epätasainen kuluminen ja ajon aikana ilmenevät ongelmat.
  • Renkaiden ostaminen – rengamyynnistämme löydät renkaita huippumerkeiltä ja eri hintaluokista, autamme valitsemaan ajoosi ja budjettiisi parhaimmat.
  • Rengashotelli – jätä renkaat meille säilytykseen odottamaan seuraavaa ajokautta, hyvät säilytysolosuhteet pitävät renkaat kunnossa.

Ota yhteyttä ja varaa aika hallillemme Rovaniemelle, tai kysy ensin lisää, jos auto tarvitsee enemmän työstöä. Muistathan, että meillä voit hoitaa maksuasiat myös erissä Bosch Car Service -rahoituksella.

Kun huollolla on hoppu, aja Napapiirin Pikahuoltoon

Öljynvaihdot, määräaikaishuollot ja muut autojen kiireellisemmät työt tehdään Napapiirin Pikahuollossa. Voit ajaa hallille ilman ajanvarausta, palvelemme asiakkaita saapumisjärjestyksessä.

Lue lisää pikahuollon palveluista ja katso tarkemmat yhteystiedot.

Napapiirin Pikahuolto ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita