Määräaikaishuolto

Kun määräaikaishuolto Rovaniemellä tulee ajankohtaiseksi, Napapiirin Autohuolto huoltaa autosi nopeasti ja edullisesti – parhaimmillaan jopa saman päivän aikana yhteydenotostasi. Toteutamme määräaikaishuollot aina valmistajan ohjeiden mukaisesti ja käymme läpi kaikki valmistajan listaamat huoltotoimenpiteet sekä mahdolliset ajoturvallisuuteen sekä hallintalaitteisiin liittyvät tarkastuskohteet.

Perusteelliset määräaikaishuollot aina edullisesti

Määräaikaishuolto sisältää laajemman kilometri- tai aikaperusteisen autohuollon. Huollon aikana vaihdamme tarvittaessa autoosi tarpeiden mukaiset uudet varaosat, öljyt, öljynsuodattimet sekä muut mahdolliset ilmansuodattimet – aina erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Huoltoväli määräytyy valmistajan ohjeiden mukaan

Määräaikaishuollon huoltoväli riippuu pitkälti autosi merkistä ja mallista, mutta yleensä se on hyvä toteuttaa joko 15 000 – 30 000 ajokilometrin tai 1 – 2 vuoden välein.  Säännöllisten määräaikaishuoltojen tarkoitus onkin pitää autosi kunnossa nyt sekä tulevaisuudessa. Samalla hyvä huolto ennaltaehkäisee suurempia rikkoja tai osien hajoamisia.